Steek meer muziek in uw stages

Toplocatie voor muzikale stages aan zee

Steeds meer organisaties die muziekstages willen organiseren, ontdekken onze groepsaccommodatie als de ideale verblijfsinfrastructuur. Als u verantwoordelijk bent voor een koor of orkest, of als u een workshop rond muziek wilt organiseren, dan kunnen wij u perfect onderbrengen in onze accommodatie.

Onze ruime en comfortabele vierpersoonskamers bieden na de muzieklessen een welverdiende privacy en rust. Elke kamer heeft bovendien een recent gerenoveerde badkamer.

Onze verschillende dagzalen en polyvalente ruimtes zijn ideaal om uw muziekstages te laten verlopen. Wij zorgen ervoor dat deze ruimtes veilig kunnen worden afgesloten, zodat u uw muziekmateriaal met een gerust hart kunt achterlaten tijdens uw verblijf. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw muzikale vorming in de beste omstandigheden kan verlopen.

Als u uw muziekrepetities op een unieke locatie wilt laten doorgaan, dan brengen wij u graag in contact met de "Onze-Lieve-Vrouwekerk" in het hartje van De Panne. Dit prachtige rooms-katholieke kerkgebouw heeft een uitstekende akoestiek en de pastoor verwelkomt graag muzikale organisaties.

Maar ook na de muzieklessen is onze locatie de perfecte uitvalsbasis om te ontspannen met uw muzikanten. Het mooiste strand van de Belgische kust bevindt zich op wandelafstand, en het commerciële centrum is vlakbij.

Onze groepsaccommodatie is bovendien gemakkelijk te bereiken via het openbaar vervoer. De bus en kusttram brengen u vlot naar een waaier van boeiende activiteiten in onze buurt.

Ons team staat altijd voor u klaar om u en uw gasten op een professionele en behulpzame manier te helpen. Wij zoeken steeds naar gepaste oplossingen en willen graag bijdragen aan een geslaagde muziekstage of -repetitie.

Dankzij onze transparante offertes kunt u rekenen op een all-in formule, zonder onverwachte meerprijzen.

Overnachten met muzikanten

Onze accommodatie bevindt zich te midden van de prachtige Oosthoekduinen en naast het Calmeynbos, waardoor het de perfecte locatie is voor een unieke muzikale ervaring aan de Belgische kust.

Bij ons zullen jongeren zich snel thuis voelen dankzij onze hoogwaardige accommodatie en op maat gemaakte maaltijden die zowel lekker als gezond zijn.

Ons jeugdtoerismecentrum ligt op loopafstand van zowel het strand als het commerciële centrum van De Panne.

Bovendien bieden we verschillende speel- en sportmogelijkheden op het terrein aan, wat zorgt voor een extra dimensie tijdens de rustmomenten van het programma.

Wie zijn wij?

Muziekstages aan zee

Sinds 1966 heeft ons domein, toen nog "De Blauwe Distel", in teken gestaan van jongeren die op een betaalbare manier konden verblijven aan de Belgisch kust.

Ook vandaag staat J-Club De Panne nog steeds garant voor een hoog comfort voor muziekscholen en muziekorganisatie die kwalitatieve muziekkampen willen organiseren aan de kust.

Onze medewerkers staan tijdens uw verblijf steeds klaar om u te ondersteunen in uw vooropgestelde planning maar ook voor de onverwachte problemen. Wij proberen steeds met u mee te denken en proberen langs onze kant u op alle vlakken te helpen waar nodig.

De kleine dingen evident maken en beleving voor de jonge generatie centraal zetten, daar willen wij aan meewerken. Het is trouwens niet evident om met een groep jongeren op stap te gaan, ouders geven u een grote verantwoordelijkheid en de balans tussen regels en vertrouwen is steeds moeilijker te vinden.

Daarom proberen wij u uw verblijf zo zorgeloos mogelijk te maken zodat u zich kan focussen op de jongeren die met u meereizen.

Jongeren met een beperking

Vrije tijd moet openstaan voor elk kind en wij zijn ons zeer bewust dat u als muziekorganisatie daar alles aan doet om alle activiteiten toegankelijk te houden? zodat jongeren met een beperking dezelfde vrijheid kennen als hun leeftijdsgenoten.

Wij delen dezelfde filosofie en investeerden recent om ons gebouw op elk verdiep toegankelijk te maken, zodat ook leerlingen met een motorische beperking in de beste omstandigheden kunnen deelnemen aan de voorziene activiteiten.

Op elke gang vindt u 2 kamers met aansluitende badkamer op maat van personen met een beperking. Een ruime lift zorgt voor een gemakkelijke verbinding tussen alle verdiepen en polyvalente ruimtes.

Meer informatie kan u terugvinden onder de rubriek "toegankelijk reizen"

Help, you need somebody

Als u kiest voor J-Club De Panne staat u voor, tijdens en na uw verblijf niet alleen. Onze medewerkers in front- en backoffice staan steeds klaar om u te helpen.

Wij ondersteunen u graag bij uitwerken van uw programma en/of het maken van reservaties bij één van onze partners. Daarbij denken wij proactief en delen graag onze ervaring en kennis, die we in de loop der jaren hebben gesprokkeld bij andere groepen en scholen.

Een overboeking of annulatie, onze vele persoonlijke contacten in de regio zorgen ervoor dat wij voor vele activiteiten of bezoeken een evenwaardig alternatief kunnen voorstellen.

Maar ook ter plaatste staat ons team klaar om u met kleine of grote problemen uit de nood te helpen. Wij beseffen zeer goed dat u ver van huis bent en we samen de dingen vlotter kunnen laten verlopen.

Ons motto  “mensen spreken mensen” heeft er in het verleden al vele malen voor gezorgd, dat onze klanten zich verbaasden over de snelle en solide oplossingen die wij naar voren brachten.

Zoals u kan merken trachten wij uw verblijf als begeleider een stuk eenvoudiger te maken zodat u zich kan focussen op de ultieme beleving van een geslaagde stage.

Aarzel dus niet om ons te contacteren of aan te spreken, ons enthousiaste team wil graag persoonlijk bijdragen aan het slagen van uw verblijf.

Kortom, ons ervaren team staat steeds klaar voor u en uw groep

Wat mag je verwachten

Geen zorgen tijdens uw meerdaagse:

 • Een enthousiast en professioneel team, dat tracht u te verwennen en uw wensen te behartigen.
 • Een luisterend oor of een advies, wij zijn er voor u en uw leerlingen.
 • Problemen maken ons denken vrij, de oplossing geeft ons inzicht, samen zijn we sterker.

Lekkere maaltijden:

 • Geen gedoe met zelfkook keukens, wij verzorgen alle maaltijden met een eigen keukenteam.
 • Wij combineren lekker met gezonde zeelucht.
 • Elke dag fruit voor voldoende energie.
 • Op donderdag voorzien wij een BBQ
 • Is er toch nog een probleem om medische of geloofsredenen, wij lossen deze in samenspraak met de verantwoordelijke van de groep op.

Uw eigen bubbel:

 • Een groot gebouw met verschillende groepen is niet altijd praktisch. Door de verschillende aparte gangen zorgen wij toch voor de nodige privacy en het comfort van uw school of groep.
 • Elke school of groep heeft zijn eigen ruimte of polyvalente zaal, naargelang de grote van de groep.
 • U kan op voorhand de voorziene kamers en gangen opvragen via de receptie.

Lunchpakketten voor uitstappen:

 • Lunchpakketten worden klaargemaakt door onze keuken en de deelnemers kiezen hun beleg naar believen.
 • De warme maaltijd van ’s middags verschuiven wij naar ’s avonds, zodat iedereen een warme maaltijd krijgt.

Met de trein naar de kust:

 • Al eens gedacht om met de trein naar De Panne te komen, goedkoop, veilig en gemakkelijk. Vanuit het station van Adinkerke kan u of te voet of met de tram tot bij ons komen.
 • Te veel bagage om met het openbaar vervoer te komen? Wij komen gratis de bagage oppikken aan het station van Adinkerke.
 • Wij hebben bagageruimtes voor de dagen van aankomst en vertrek.
Waarom logeren in J-Club De Panne

Onze grote troeven zitten in de kleine dingen

We beseffen dat een meerdaagse met een groep leerlingen heel wat verantwoordelijkheden met zich meebrengen.Terwijl u zich focust op de noden van uw leerlingen, bereiden wij in stilte alles voor om uw verblijf naadloos te laten verlopen. Wij doen elke dag ons uiterste best om van uw muziekstages een succes te maken.

 • Bij ons geen wachtrijen aan douches of toiletten, elke kamer heeft zijn eigen sanitaire voorzieningen.
 • Lakens vergeten, geen nood , u kan deze bij ons huren (opgelet: geen badlinnen).
 • Voor elke deelnemer en begeleider is er een volwaardig bed en kast voorzien.
 • Kwalitatieve en gezonde maaltijden op maat van jongeren en ja, bij ons mag je wel aanschuiven voor een extra portie.
 • Elke dag fruit en een 4-uurtje (4-uurtje enkel in volpension of supplement)
 • Dagelijkse reiniging en opkuis van de kamers zijn in de prijs begrepen.
 • Verschillende polyvalente zalen zorgen voor een goed alternatief bij regenweer.
 • Geen meerprijs voor energie of water.
 • Goede verbinding met openbaar vervoer | kusttram op wandelafstand.
 • Bagageservice van station Adinkerke.
 • Veilig domein om te ravotten, spel en sport.
 • Directe nabijheid van bos en duinen.
 • Op wandelafstand van de zee.
 • Elke dag een gratis glimlach van onze medewerkers.

Kontaktieren Sie uns für einen maßgeschneiderten Tarif
Ihrer Schule oder Organisation

Kontaktieren Sie uns