Organiseer uw zeeklassen in de beste omstandigheden

Ver van huis komen scholieren thuis.

Sinds de start van J-Club De Panne in het jaar 1995, draagt onze groepsaccommodatie de zeeklassen een warm hart toe.

Samen met uw leerlingen enkele dagen op meerdaagse uitstap is een hele onderneming. Uit eigen ervaring weten we dat het voorbereiden en begeleiden van een GWP of bezinningsdagen heel wat voorbereiding en creativiteit in beslag neemt.

Wij kunnen met een gerust hart stellen dat ons jeugdverblijf op maat is opgebouwd voor leerlingen en studenten, die met hun school aan de Belgische kust wensen te verblijven. Wij zorgen voor een volledige en complete beleving rondom een GWP aan zee.

De Gemeente De Panne is een unieke uitvalbasis om verschillende activiteiten te organiseren. De prachtige natuur rondom ons, de gemakkelijke beschikbaarheid van openbaar vervoer, de nabijheid van het breedste en mooiste strand, het zijn maar een paar van onze troeven, die u zal ontdekken tijdens uw verblijf.

Ons enthousiaste team staat garant voor professionaliteit en behulpzaamheid, wij zoeken steeds, samen met u en uw leerlingen, naar de ultieme beleving en onvergetelijke herinneringen.

Dankzij transparante offertes kan u op een all-in formule rekenen, waarbij er geen onverwachte meerprijzen de kop op steken.

Meerdaagse voor studenten

Ons jeugdverblijf ligt verscholen tussen de Oosthoekduinen en het Calmeynbos van De Panne. Onze site is de perfecte uitvalbasis voor een unieke ervaring van zeeklassen of meerdaagse uitstappen aan de Belgisch kust.

Dankzij onze  kwalitatieve groepsaccommodatie zullen jongeren er zich snel thuis voelen. Onze maaltijden zijn op maat van jeugd, waarbij wij lekker en gezond hoog in het vaandel dragen.

Wij liggen op wandelafstand van het strand en het commercieel centrum van de gemeente De Panne.

Verschillende speel- en sportmogelijkheden op het domein bieden een extra dimensie tijdens de rustpauze van het programma.

Wie zijn wij?

Zeeklassen aan de westkust van de Noordzee

Ons jeugdverblijf biedt al vakanties aan jongeren sinds 1966, toen het nog bekend stond onder de naam "De Blauwe Distel".

Het doel was om jongeren op een betaalbare manier te laten verblijven aan de Belgische kust. Sinds die tijd zijn we blijven groeien en evolueren om ons aan te passen aan de veranderende behoeften van de jeugd.

Ook vandaag staan wij nog steeds garant voor een hoog comfort voor scholen, die kwalitatieve zeeklassen willen organiseren.

Onze medewerkers staan tijdens uw verblijf permanent klaar om u niet alleen te ondersteunen in uw vooropgestelde planning, maar ook voor onverwachte problemen. Wij denken steeds steeds met u mee en helpen u waar nodig.

De kleine dingen vanzelfsprekend maken en de beleving voor de jonge generatie centraal zetten, daar willen wij aan meewerken. Het is trouwens niet evident om met een groep jongeren op stap te gaan, ouders geven u een grote verantwoordelijkheid en de balans tussen regels en vertrouwen is steeds moeilijker te vinden.

Daarom proberen wij u uw verblijf zo zorgeloos mogelijk te maken, zodat u zich kan focussen op de jongeren, die met u meereizen.

Scholieren met beperking

Onderwijs moet openstaan voor elk kind en wij zijn er ons zeer bewust van dat u als school er alles aan doet om uw infrastructuur toegankelijk te houden zodat leerlingen met een beperking dezelfde vrijheid kennen als hun leeftijdsgenoten.

Wij delen dezelfde filosofie en investeerden recent in ons gebouw om elk verdiep toegankelijk te maken. Zo kunnen leerlingen met een motorische beperking optimaal deelnemen aan uw zeeklassen of meerdaagse in de beste omstandigheden.

Op elke gang vindt u 2 kamers met een aansluitende badkamer op maat van personen met een handicap. Een ruime lift zorgt voor een gemakkelijke verbinding tussen alle verdiepen en polyvalente ruimtes.

Meer informatie kan u terugvinden onder "deze link"

Help, you need somebody

Als u kiest voor J-Club De Panne staat u voor, tijdens en na uw verblijf niet alleen. Onze medewerkers in front- en backoffice staan steeds klaar om u te helpen.

Wij ondersteunen u graag bij uitwerken van uw programma en/of het maken van reservaties bij één van onze partners. Daarbij denken wij proactief en delen graag onze ervaring en kennis, die we in de loop der jaren hebben gesprokkeld bij andere groepen en scholen.

Een overboeking of annulatie, onze vele persoonlijke contacten in de regio zorgen ervoor dat wij voor vele activiteiten of bezoeken een evenwaardig alternatief kunnen voorstellen.

Maar ook ter plaatste staat ons team klaar om u met kleine of grote problemen uit de nood te helpen. Wij beseffen zeer goed dat u ver van huis bent en we samen de dingen vlotter kunnen laten verlopen.

Ons motto  “mensen spreken mensen” heeft er in het verleden al vele malen voor gezorgd, dat onze klanten zich verbaasden over de snelle en solide oplossingen die wij naar voren brachten.

Zoals u kan merken trachten wij uw verblijf als begeleider een stuk eenvoudiger te maken zodat u zich kan focussen op de ultieme beleving van een geslaagde stage.

Aarzel dus niet om ons te contacteren of aan te spreken, ons enthousiaste team wil graag persoonlijk bijdragen aan het slagen van uw verblijf.

Kortom, ons ervaren team staat steeds klaar voor u en uw groep.

 

Wat mag je verwachten

Geen zorgen tijdens uw meerdaagse:

 • Een enthousiast en professioneel team, dat tracht u te verwennen en uw wensen te behartigen.
 • Een luisterend oor of een advies, wij zijn er voor u en uw leerlingen.
 • Problemen maken ons denken vrij, de oplossing geeft ons inzicht, samen zijn we sterker.

Lekkere maaltijden:

 • Geen gedoe met zelfkook keukens, wij verzorgen alle maaltijden met een eigen keukenteam.
 • Wij combineren lekker met gezonde zeelucht.
 • Elke dag fruit voor voldoende energie.
 • Op donderdag voorzien wij een BBQ
 • Is er toch nog een probleem om medische of geloofsredenen, wij lossen deze in samenspraak met de verantwoordelijke van de groep op.

Uw eigen bubbel:

 • Een groot gebouw met verschillende groepen is niet altijd praktisch. Door de verschillende aparte gangen zorgen wij toch voor de nodige privacy en het comfort van uw school of groep.
 • Elke school of groep heeft zijn eigen ruimte of polyvalente zaal, naargelang de grote van de groep.
 • U kan op voorhand de voorziene kamers en gangen opvragen via de receptie.

Lunchpakketten voor uitstappen:

 • Lunchpakketten worden klaargemaakt door onze keuken en de deelnemers kiezen hun beleg naar believen.
 • De warme maaltijd van ’s middags verschuiven wij naar ’s avonds, zodat iedereen een warme maaltijd krijgt.

Met de trein naar de kust:

 • Al eens gedacht om met de trein naar De Panne te komen, goedkoop, veilig en gemakkelijk. Vanuit het station van Adinkerke kan u of te voet of met de tram tot bij ons komen.
 • Te veel bagage om met het openbaar vervoer te komen? Wij komen gratis de bagage oppikken aan het station van Adinkerke.
 • Wij hebben bagageruimtes voor de dagen van aankomst en vertrek.
Waarom logeren in J-Club De Panne

Onze grote troeven zitten in de kleine dingen

We beseffen dat een meerdaagse met een groep leerlingen heel wat verantwoordelijkheden met zich meebrengen.Terwijl u zich focust op de noden van uw leerlingen, bereiden wij in stilte alles voor om uw verblijf naadloos te laten verlopen. Wij doen elke dag ons uiterste best om van uw zeeklassen een succes te maken.

 • Bij ons geen wachtrijen aan douches of toiletten, elke kamer heeft zijn eigen sanitaire voorzieningen.
 • Lakens vergeten, geen nood , u kan deze bij ons huren (opgelet: geen badlinnen).
 • Voor elke deelnemer en begeleider is er een volwaardig bed en kast voorzien.
 • Kwalitatieve en gezonde maaltijden op maat van jongeren en ja, bij ons mag je wel aanschuiven voor een extra portie.
 • Elke dag fruit en een 4-uurtje (4-uurtje enkel in volpension of supplement)
 • Dagelijkse reiniging en opkuis van de kamers zijn in de prijs begrepen.
 • Verschillende polyvalente zalen zorgen voor een goed alternatief bij regenweer.
 • Geen meerprijs voor energie of water.
 • Goede verbinding met openbaar vervoer | kusttram op wandelafstand.
 • Bagageservice van station Adinkerke.
 • Veilig domein om te ravotten, spel en sport.
 • Directe nabijheid van bos en duinen.
 • Op wandelafstand van de zee.
 • Elke dag een gratis glimlach van onze medewerkers.
Flim: zeeklassen aan de Belgische kust voor studenten
Classes de mer à La Panne
Excursions de plusieurs jours à la mer
STI pour les écoles
 STI à la côte
Zeeklassen in De Panne
Meerdaagse uitstappen naar Zee
GWP voor scholen
GWP kust

Kontaktieren Sie uns für einen maßgeschneiderten Tarif
Ihrer Schule oder Organisation

Kontaktieren Sie uns