Organiseer uw professionele sportstages aan zee

Oase voor uw sportkampen of sportstages

J-Club De Panne is de ideale uitvalsbasis voor sportstages met overnachtingen en maaltijden. De nabijheid en grote verscheidenheid van sporthallen en sportterreinen is een absolute must voor elke sportclub die een geslaagde stage wil organiseren aan zee.

Deze waaier van sportaccommodaties is vanuit ons jeugdverblijf veilig en snel te voet bereikbaar. Via onze receptie zijn alle contactgegevens beschikbaar en indien nodig helpen wij u met het reserveren van de sportterreinen.

Dankzij de combinatie van onze moderne groepsaccommodatie en de dicht bijliggende sportvelden ontvangen wij elke jaar heel wat gerenommeerde voetbalclubs, basketbalclubs, volleybalclubs, tennisclubs, zwemclubs, badmintonclubs, hockeyclubs en allerlei andere sportclubs.

Velen onder hen kiezen voor de volpensionformule, zodat ze zich optimaal kunnen focussen op het sportieve aspect. En na de training zijn er voldoende activiteiten in de buurt om het fungehalte maximaal te houden.

Rondom ons jeugdverblijf liggen de uitgestrekte Oosthoekduinen, die opgaan in het Calmeynbos, en uiterst geschikt zijn voor de looptrainingen. Op wandelafstand vindt  u vlot het het strand, waar men verschillende sporten kan beoefenen en op 5 minuten sta je in het commercieel centrum van De Panne.

Vandaar dat we kunnen stellen, dat vele sporters, omdat ze het maximum uit hun stage willen halen, tijdens de vakanties en de weekends voor ons vakantiecentrum opteren.

Dankzij transparante offertes kan u op een all-in formule rekenen, waarbij er geen onverwachte meerprijzen de kop op steken.

Verblijfsaccommodatie voor sportatleten

Onze overnachtingsaccommodatie ligt tussen verschillende toegankelijke natuurgebeiden van De Panne en is de perfecte startplek voor een unieke beleving van sportkampen aan de Belgisch kust.

Ons domein beschikt over een kwalitatieve accommodatie waar jongeren zich snel thuis voelen. De maaltijden zijn op maat van jeugd, waarbij wij lekker en gezond hoog in het vaandel dragen.

De nabijheid van openbaar vervoer zoals de kusttram en de trein zorgen ervoor dat u zich snel en veilig kan verplaatsen in de regio.

De speel- en sportmogelijkheden op het domein zorgen voor een extra beleving tijdens de pauze van het programma.

Meer informatie betreffende sportaccommodatie:

Wie zijn wij?

Sportstages op een unieke locatie

Onze verblijfsaccommodatie biedt al (sport)vakanties aan jongeren sinds 1966, toen het nog bekend stond onder de naam "De Blauwe Distel". Het doel was om sporters op een betaalbare manier te laten verblijven aan de Belgische kust. Sinds die tijd zijn we blijven groeien en evolueren om ons aan te passen aan de veranderende behoeften van de jeugd.

Ook vandaag staan wij nog steeds garant voor een hoog comfort voor sportclubs die kwalitatieve sportstages willen organiseren. Onze medewerkers staan tijdens uw verblijf permanent klaar om u niet alleen te ondersteunen in uw vooropgestelde planning, maar ook voor onverwachte problemen.

Wij denken steeds steeds met u mee en helpen u waar nodig. De kleine dingen evident maken en de beleving voor de jonge generatie centraal zetten, daar willen wij aan meewerken.

Het is trouwens niet evident om met een groep jongeren op stap te gaan, ouders geven u een grote verantwoordelijkheid en de balans tussen regels en vertrouwen is steeds moeilijker te vinden. Daarom proberen wij u uw verblijf zo zorgeloos mogelijk te maken, zodat u zich kan focussen op de jongeren, die met u meereizen.

G-Sport voor jongeren

Elke sport moet openstaan voor elk kind en wij zijn ons zeer bewust, dat u als sportclub daar alles aan doet om uw infrastructuur toegankelijk te houden, zodat sporters met een beperking dezelfde vrijheid kennen als hun leeftijdsgenoten.

Wij delen dezelfde filosofie en investeerden recent om ons gebouw op elk verdiep toegankelijk te maken. Zo kunnen deelnemers met een motorische beperking optimaal deelnemen aan uw jeugdkampen in de beste omstandigheden.

Op elke gang zijn er 2 kamers met aansluitende badkamer op maat van personen met een beperking. Een ruime lift zorgt voor een gemakkelijke verbinding tussen alle verdiepen en polyvalente ruimtes.

Meer informatie kan u terugvinden onder "deze link"

Help, you need somebody

Als u kiest voor J-Club De Panne staat u voor, tijdens en na uw verblijf niet alleen. Onze medewerkers in front- en backoffice staan steeds klaar om u te helpen.

Wij ondersteunen u graag bij uitwerken van uw programma en/of het maken van reservaties bij één van onze partners. Daarbij denken wij proactief en delen graag onze ervaring en kennis, die we in de loop der jaren hebben gesprokkeld bij andere groepen en scholen.

Een overboeking of annulatie, onze vele persoonlijke contacten in de regio zorgen ervoor dat wij voor vele activiteiten of bezoeken een evenwaardig alternatief kunnen voorstellen.

Maar ook ter plaatste staat ons team klaar om u met kleine of grote problemen uit de nood te helpen. Wij beseffen zeer goed dat u ver van huis bent en we samen de dingen vlotter kunnen laten verlopen.

Ons motto  “mensen spreken mensen” heeft er in het verleden al vele malen voor gezorgd, dat onze klanten zich verbaasden over de snelle en solide oplossingen die wij naar voren brachten.

Zoals u kan merken trachten wij uw verblijf als begeleider een stuk eenvoudiger te maken zodat u zich kan focussen op de ultieme beleving van een geslaagde stage.

Aarzel dus niet om ons te contacteren of aan te spreken, ons enthousiaste team wil graag persoonlijk bijdragen aan het slagen van uw verblijf.

Kortom, ons ervaren team staat steeds klaar voor u en uw groep.

Wat mag je verwachten

Geen zorgen tijdens uw meerdaagse:

 • Een enthousiast en professioneel team, dat tracht u te verwennen en uw wensen te behartigen.
 • Een luisterend oor of een advies, wij zijn er voor u en uw leerlingen.
 • Problemen maken ons denken vrij, de oplossing geeft ons inzicht, samen zijn we sterker.

Lekkere maaltijden:

 • Geen gedoe met zelfkook keukens, wij verzorgen alle maaltijden met een eigen keukenteam.
 • Wij combineren lekker met gezonde zeelucht.
 • Elke dag fruit voor voldoende energie.
 • Op donderdag voorzien wij een BBQ
 • Is er toch nog een probleem om medische of geloofsredenen, wij lossen deze in samenspraak met de verantwoordelijke van de groep op.

Uw eigen bubbel:

 • Een groot gebouw met verschillende groepen is niet altijd praktisch. Door de verschillende aparte gangen zorgen wij toch voor de nodige privacy en het comfort van uw school of groep.
 • Elke school of groep heeft zijn eigen ruimte of polyvalente zaal, naargelang de grote van de groep.
 • U kan op voorhand de voorziene kamers en gangen opvragen via de receptie.

Lunchpakketten voor uitstappen:

 • Lunchpakketten worden klaargemaakt door onze keuken en de deelnemers kiezen hun beleg naar believen.
 • De warme maaltijd van ’s middags verschuiven wij naar ’s avonds, zodat iedereen een warme maaltijd krijgt.

Met de trein naar de kust:

 • Al eens gedacht om met de trein naar De Panne te komen, goedkoop, veilig en gemakkelijk. Vanuit het station van Adinkerke kan u of te voet of met de tram tot bij ons komen.
 • Te veel bagage om met het openbaar vervoer te komen? Wij komen gratis de bagage oppikken aan het station van Adinkerke.
 • Wij hebben bagageruimtes voor de dagen van aankomst en vertrek.
Waarom logeren in J-Club De Panne

Onze grote troeven zitten in de kleine dingen

We beseffen dat een meerdaagse met een groep leerlingen heel wat verantwoordelijkheden met zich meebrengen.Terwijl u zich focust op de noden van uw leerlingen, bereiden wij in stilte alles voor om uw verblijf naadloos te laten verlopen. Wij doen elke dag ons uiterste best om van uw sportstages een succes te maken.

 • Bij ons geen wachtrijen aan douches of toiletten, elke kamer heeft zijn eigen sanitaire voorzieningen.
 • Lakens vergeten, geen nood , u kan deze bij ons huren (opgelet: geen badlinnen).
 • Voor elke deelnemer en begeleider is er een volwaardig bed en kast voorzien.
 • Kwalitatieve en gezonde maaltijden op maat van jongeren en ja, bij ons mag je wel aanschuiven voor een extra portie.
 • Elke dag fruit en een 4-uurtje (4-uurtje enkel in volpension of supplement)
 • Dagelijkse reiniging en opkuis van de kamers zijn in de prijs begrepen.
 • Verschillende polyvalente zalen zorgen voor een goed alternatief bij regenweer.
 • Geen meerprijs voor energie of water.
 • Goede verbinding met openbaar vervoer | kusttram op wandelafstand.
 • Bagageservice van station Adinkerke.
 • Veilig domein om te ravotten, spel en sport.
 • Directe nabijheid van bos en duinen.
 • Op wandelafstand van de zee.
 • Elke dag een gratis glimlach van onze medewerkers.
logement camps sportief
stages pour les camps sportifs
Week-end en équipe au bord de la mer
overnachten sportkampen
stages voor sport kamplocatie
Teamweekend aan zee in groep

Kontaktieren Sie uns für einen maßgeschneiderten Tarif
Ihrer Schule oder Organisation

Kontaktieren Sie uns