Stopt hier uw zoektocht naar een geschikte groepsaccommodatie?

Wij behoren tot één van de beste groepsaccommodaties aan de Belgische kust.

Het vinden van de juiste accommodatie voor uw school, organisatie of groep kan een uitdaging zijn, aangezien elke vereniging zijn eigen eisen en behoeften heeft om hun vakantie of meerdaagse vakantie tot een succes te maken. Onze jongerenaccommodatie kan zeker aan veel van deze eisen voldoen en is daarom al vele jaren een van de beste groepsaccommodaties aan de kust.

Onze ervaring en service heeft in het verleden al vele groepen en scholen weten te overtuigen en elk jaar boeken zij opnieuw voor enkele jaren, om zeker te zijn van hun favoriete periode. Of u nu op zoek bent naar accommodatie voor een meerdaagse schoolreis of u uw sportclub een onvergetelijk trainingskamp wilt bezorgen, bij ons in De Panne bent u aan het juiste adres. Maar ook muziekorganisaties en taalkampen kunnen bij ons terecht en maken gretig gebruik van de vele multifunctionele zalen die wij ter beschikking hebben.

Wij hebben daarnaast ook veel respect voor organisaties die kampen of verblijven organiseren voor jongeren met een handicap. Daarom hebben we de laatste jaren sterk geïnvesteerd in onze accommodatie om hen dezelfde vrijheid te bieden als alle andere kinderen.

Overnachten aan zee in groepsverband.

Bent u als school of groep op zoek naar de ideale uitvalsbasis om een uniek verblijf te organiseren? Wenst u een kwalitatieve accommodatie waar u uw deelnemers in alle veiligheid kunt laten ravotten? Zoekt u een ruim aanbod aan educatieve, sportieve en recreatieve activiteiten?

Dan is onze groepsaccommodatie zeker iets voor u.

65 kamers met 240 bedden

Dankzij onze capaciteit van 240 bedden, verdeeld over drie verdiepingen, kunnen we ook grote groepen ontvangen. De vijf verschillende gangen zorgen voor privacy, ook als er meerdere groepen tegelijk aanwezig zijn.

Het overgrote deel van onze kamers zijn vierpersoonskamers met badkamer. Indien nodig kunnen we een extra bed toevoegen. Na de definitieve boeking kunt u bij de receptie een kamerindeling aanvragen.

De kamers en badkamers worden dagelijks door ons team schoongemaakt en ook de eindschoonmaak is in de prijs inbegrepen.

Opgelet:

 • Wij voorzien geen lakenpakketten noch badlinnen, kussen en donsdeken is wel aanwezig.
 • Als u dat wenst, kunt u bij ons het linnenpakket huren, de prijzen zijn verkrijgbaar bij de receptie.
 • Zie de rubriek "accommodatie - kamers" voor meer informatie.
The Sky is not the limit

Vanuit ons centrum zijn de mogelijkheden voor activiteiten eindeloos. Of u nu op zoek bent naar educatieve, spelmatige of sportieve activiteiten, alles is mogelijk in en rond ons domein. Neem een kijkje in de rubriek "beleving" en laat u verrassen door onze regio.

Op het domein vindt u een minivoetbalveld en een basketbalveld die enkel recreatief zijn en dus niet geschikt voor professionele trainingen.

Een grote speeltuin geschikt voor verschillende leeftijden (jaarlijks gecontroleerd door een erkende inspecteur) geeft een meerwaarde aan de vrijetijdsbeleving tussen de activiteiten door.

Sinds 2023 bieden wij ook laserschieten aan voor groepen, in het speelbos achteraan (privéterrein van J-Club De Panne). Meer informatie is te verkrijgen aan de receptie.

Service op maat

Hoewel we vaste formules hebben, luisteren we naar uw individuele behoeften. Wij zoeken samen met u naar een passende oplossing die voor ons beide haalbaar is. Voor ons is het belangrijk dat u in alle rust kunt genieten van uw zeeklassen, stages of kampen.

Bij uw eerste boeking vragen wij u vooraf onze accommodatie te bezoeken. Het is altijd leuk om u te laten zien wat we te bieden hebben, maar het is net zo belangrijk dat u weet waar onze grenzen liggen. Dit voorkomt teleurstellingen voor u en uw deelnemers.

Meer dan 80% van onze klanten herboekt op de dag van hun vertrek, voor ons de mooiste appreciatie van het werk dat we hebben verricht Wij geloven dat u onze beste reclame bent. Daarom is het voor ons van het grootste belang dat u uw verblijf met een gevoel van comfort en veiligheid kan beleven.

Onvoorziene ongemakjes

Reizen met kinderen kan soms vervelend zijn. Bedplassen, medische diëten, ongelukjes, we weten dat die dingen kunnen gebeuren en proberen ze samen discreet op te lossen.

Elke groep krijgt bij aankomst de telefoonnummers van artsen, apotheken en het ziekenhuis in Veurne (7 km). Na sluiting van de receptie is onze permanente wachtdienst steeds bereikbaar.

Om in geval van nood zo mobiel mogelijk te zijn, raden wij u ten zeerste aan om tijdens uw verblijf over een eigen auto te beschikken.

Didactisch materiaal

Geen gesleur met beamers, muziekboxen of lichtinstallaties, wij beschikken over voldoende didactisch materiaal. Met uitzondering van de lichtinstallatie kunt u al het materiaal gratis ontlenen.

Neem steeds contact met ons op om te weten wat we in voorraad hebben.

Opgelet:

 • Het didactisch materiaal is alleen beschikbaar op reservering.
 • Technisch materiaal heeft een financiële waarde. Beschadigd of ontbrekend materiaal wordt in rekening gebracht.
 • Meer informatie kunt u krijgen bij onze receptie.

Zie ook de rubriek "beleving" voor meer informatie.

Sport- en spelmateriaal

Wij hebben een ruim assortiment sport- en spelmateriaal, dat gratis beschikbaar is voor al onze klanten.

Neem steeds contact met ons op om te weten wat we in voorraad hebben.

Opgelet

 • Alle sport- en spelboxen zijn uitsluitend op reservatie beschikbaar.
 • Elke sport- en spelbox heeft een financiële waarde. Voor beschadigd of vermist materiaal wordt een vergoeding gevraagd.
 • U kunt meer informatie krijgen bij onze receptie

Zie ook de rubriek "beleving" voor meer informatie.

Sportaccommodatie op het domein
 • 2 grote zalen voor bijvoorbeeld muziekrepetities, dans of judo
 • basketbal-, voetbal- en omnisportvelden (recreatief)
 • petanquebaan op de speelweide
 • laserschieten in onze eigen speelbos
 • grote voorraad sportmateriaal: op aanvraag

Zie ook de rubriek "accommodatie" voor meer informatie.

Sportaccommodatie in de buurt
 • 2 sporthallen binnen 500 meter (te reserveren)
 • Gemeentelijk voetbalveld op 500 meter (te reserveren)
 • Padelbanen op 500 meter (te reserveren)
 • Fit-o-meter in Calmeynbos - toegang via onze tuin
 • Diverse fietspaden in De Panne en omgeving (fietsverhuur via ons)
 • Wandelroutes voor korte of lange uitstappen
 • Plopsaqua op wandelafstand (te reserveren)

Zie ook de rubriek "accommodatie" voor meer informatie.

Dranken en bar

De "nachtwacht" die de begeleiders tijdens het verblijf opzetten, kan soms vermoeiend zijn. Elke groep kan een bar reserveren, waar het nog mogelijk is te genieten van een warme kop koffie of een frisdrank. De prijslijst voor dranken is op aanvraag verkrijgbaar.

Tegen een meerprijs stellen wij ook een lege koelkast ter beschikking. Bij aankoop van de dranken, via J-Club De Panne, met een minimum van €15,00, zijn de frigo's gratis beschikbaar.

In onze inkom staat een drank- en snoepautomaat ter beschikking van iedereen.

Meer informatie kunt u krijgen bij onze receptie.

Opgelet: dranken van buitenaf zijn niet toegelaten.

Wat is het WiFi-wachtwoord?

"Without the web, we'd be sleeping better, socialising more and we would be more active".

Het WiFi-wachtwoord is voor veel jongeren de belangrijkste vraag als ze bij ons aankomen.

We hebben er bewust voor gekozen om het WiFi-netwerk alleen ter beschikking te stellen aan de begeleiding en de leerkrachten. Studenten of deelnemers hebben geen toegang tot het netwerk van J-Club De Panne.

Wij zijn ervan overtuigd dat zonder de input van het klein schermpje, enkele dagen of een weekje, zoveel meer prikkels teweegbrengen.

séjourner dans les dunes
séjourner au bord de la mer avec l'école
verblijf in de duinen
verblijf aan zee met de school

Contacteer ons voor een tarief op maat
van uw school of organisatie

contacteer ons