Radiokamp | Jeugdkampen & sportstages aan zee

RadioKamp is een babbelbox waarop je dagelijks via de telefoon of GSM allerlei berichten kunt inspreken. Je kan de ouders laten weten, dat je goed bent aangekomen, de sfeer op het kamp of reportages van de verschillende activiteiten registreren, kortom een uniek klankdagboek met kampfragmenten.

Voor de animatoren is het maken van deze klankreportages een leuke extra animatie tijdens het kampverblijf en voor de kamporganisatie een eenvoudig en efficiënt communicatiemiddel om alle thuisblijvers op de hoogte te houden met allerhande praktische en nuttige informatie.

Familie en vrienden kunnen 24/24u naar de babbelbox luisteren en zullen deze extra kampservice erg waarderen. Zij kunnen immers voortaan onrechtstreeks meegenieten van de sfeer op het kamp en op beide oren slapen nu ze zelf gehoord hebben dat alles goed verloopt.

Voor de animatoren en de kamporganisatie is het gebruik van RadioKamp bij een verblijf in België volledig gratis. De opname van de geluidsfragmenten gebeurt via GSM of telefoon op een gratis 0800-nummer. In het buitenland zal de opname volgens het tarief van een normale internationale oproep worden aangerekend.

De ouders beluisteren de babbelbox via een 0900-nummer.
 

Meer info: www.radiokamp.be