GWP aan zee

GWP aan de Belgische kust

GWP of geïntegreerde werk periode voor scholen en leerlingen

Reeds vanaf het begin heeft het vakantiecentrum J-Club de zeeklassen een warm hart toe gedragen. Wij weten uit eigen ervaring dat het voorbereiden en begeleiden van zee klassen of bezinningsdagen heel wat tijd en creativiteit in beslag neemt. Als één van de betere vakantiecentra aan zee willen wij daar natuurlijk aan toe bijdragen. Elke dag opnieuw staan we garant om u te helpen.

Ons vakantiecentrum aan zee heeft 220 bedden en 65 kamers, dus ook grote scholen of athenea met veel leerlingen kunnen bij ons op zeeklassen of bezinningsdagen komen.

Vanuit ons centrum zijn de mogelijkheden voor activiteiten onbeperkt. U zoekt educatieve of sportieve spellen, alles is mogelijk in en rondom ons domein. Neem een kijkje onder de rubriek “activiteiten” en wordt verbaast door onze regio.

De “nachtwacht” die tijdens de GWP door de leerkrachten wordt opgetrokken kan soms vermoeiend zijn. Elke groep krijgt een bar ter beschikking die ervoor zorgt dat men ’s avonds nog van een koffie of een drankje kan genieten.

Onze animator is uw persoonlijke gids voor de regio. U kan gratis gebruik maken van haar kennis en indien nodig kan zij in samenspraak met u activiteiten opstellen, voorbereiden en begeleiden. Het is een echte must waar je op kan rekenen.

Geen gesleur met muziek- of lichtinstallaties, wij beschikken over heel wat didactisch materiaal. Onze animatrice geeft u graag meer uitleg over het beschikbare materiaal.

Met kinderen op reis zorgt wel eens voor ongemakjes. Wij proberen deze in samenspraak met u steeds sereen op te lossen. Een bedplasser, medische diëten, een ongelukje, wij weten dat dit kan gebeuren. Elke groep krijgt bij aankomst de noodnummers van dokters, apotheken en het ziekenhuis. Er is ook een permanente (telefonische) wachtdienst na de sluitingsuren van de receptie.

Het is altijd een hele eer om scholen te mogen ontvangen die ons het vertrouwen schenken en dat willen wij u ook graag laten voelen door u onder te dompelen in het J-Club vakantiegevoel.