Sportdagen aan zee voor scholen en jongerenvakanties

Sportievak zet je (sport)dag aan zee in beweging!

Sportievak wil absoluut iedereen in beweging krijgen. Ons belangrijkste doel is dan ook om recreatieve sportbeoefening aan te bieden aan iedereen, volgens aanbod of op vraag. Hoe meer mensen kennis maken met sport, hoe dichter we ons doel naderen! Ons sportief aanbod reikt dan ook veel verder dan het organiseren van sportieve kampen en vakanties voor kids, jongeren en volwassenen.

Sportievak zet je school, vereniging, bedrijf,… in beweging!

Zoek je een leuke uitdagende sportdag voor je school, jeugdbeweging,…? Dan zit je hier aan het juiste adres. Wij organiseren en begeleiden tegen een schappelijke prijs een leuke sportdag, aangepast aan de leeftijd van je groep. We hebben een ruime waaier aan mogelijkheden, zodat iedereen zich kan vinden in het sportieve aanbod.

Sportdag à la carte

Vind je je ding niet in onze vaste formules? Geen nood, je kan ook je eigen sportdag samenstellen.

Je kan een keuze maken uit de beschikbare sporten of we kunnen samen met jou een dag of een halve dag op maat uitwerken. Wil je met een groepering kennismaken met een bepaalde sport of zoek je iemand de jouw idee kan realiseren? Een dagactiviteit, initiatie, vakantie, sportstage of eender welke vorm van sportieve uitstap organiseren wij tevens op aanvraag!

Contact:

Contactpersoon: Mvr. Tine Vanden Buverie
Mail: tine@sportievak.be
Tele: 0032/(0)56-264.427
Web: www.sportievak.be

Adres:

Vzw Sportievak
Groeningelaan 40
8500 Kortrijk