Groepsactiviteiten | de kust

Zee:

Wij liggen op een boogscheut (te voet in groep: 20 minuten) van het breedste strand van het land. Een relaxe wandeling aan zee of op de dijk , zeilwagen rijden, zandkastelen bouwen of lekker zonnekloppen, het kan allemaal in de Panne. De dijk heeft een gemakkelijke toegankelijkheid met een prachtig zicht op het strand en de zee. Langs deze dijk zal u het standbeeld van Koning Leopold , “Pier Kloeffe” en het “kunstwerk van Beaufort” tegenkomen. De vele terrassen op het strand zullen u zeker verleiden tot een lekkere verfrissing.

Tip: Vraag eens meer info ivm "de garnaalvissers” bij onze animator.

Centrum van De Panne:

Het centrum van De Panne ligt op wandelafstand . Het is er gezellig vertoeven in de straten, pleinen en de “Dumontwijk”. De Panne heeft de laatste jaren sterk geïnvesteerd in de vernieuwing en veiligheid van de gemeente. De nieuwe Zeelaan is hiervan een mooiste bewijs. Door een gezellig brede winkelstraat aan te leggen verhogen zij wederom het vakantiegevoel.

Tip: Stratenplan gratis te verkrijgen aan de receptie.

Routes langs en doorheen de Panne:

Indien u wandelroutes zoekt rond en doorheen de Panne kunnen wij u volgende website aanbevelen:

Via deze website kan u verschillende routes bekijken en op voorhand plannen. Een gedetaileerde kaart zorgt voor prachtige wandelingen of fietsroutes doorheen onze gemeente en de omliggende unieke landschappen.

Gemeentelijke sporthal:

Op 500m van ons centrum bevindt zich het gemeentelijke sporthal.
Sporthal: 3 basket-, volleybal-, tennisterreinen, verschillende kleedkamers met douche.

Opgelet: reservaties zijn noodzakelijk en kunnen rechtstreeks via ons centrum gebeuren. Prijzen op aanvraag.

Minigolf "Pit-Pat":

Op enkele minuten stappen bevindt er zich een minigolfterrein. Deze 18-hole tellende baan zorgt voor heel wat ontspanning voor jong en oud.

Opgelet: Reservaties zijn noodzakelijk en kunnen rechtstreeks via ons centrum gebeuren. Prijzen op aanvraag