Sportvakanties | Wat mag je verwachten?

Een enthousiast team dat u zal proberen te verwennen en uw wensen te behartigen. Een luisterend oor of een advies, wij zijn er voor u.

Geen gedoe met zelfkook keukens, wij verzorgen alle maaltijden met een eigen keukenteam. Lekker is niet altijd hetzelfde voor iedereen. Daarom proberen wij steeds lekkere maaltijden te combineren met gezonde maaltijden. Is er toch nog een probleem met maaltijden om medische of geloofsredenen, wij lossen deze in samenspraak met u op.

Een groot gebouw met verschillende groepen is niet altijd praktisch. Door de verschillende aparte gangen zorgen wij toch voor de nodige privacy met uw groep. U kan op voorhand de voorziene kamers en gangen opvragen, via de receptie.

Lunchpakketten worden klaargemaakt door onze keuken en de deelnemers kunnen naar believen kiezen welk beleg ze willen. De warme maaltijd van ’s middags verschuiven wij naar ’s avonds, zodat iedereen toch een stevig maaltijd heeft gekregen.

Al eens gedacht om met de trein naar De Panne te komen, goedkoop, veilig en gemakkelijk. Vanuit het station van Adinkerke kan u of te voet of met de tram tot bij ons komen.

Te veel bagage om met het openbaar vervoer te komen? Wij komen gratis de bagage oppikken aan het station van Adinkerke.