Jeugdvakanties | Waar ligt het verschil?

Wij beseffen dat een week met een groep jongeren belastend kan zijn voor de begeleiding, voor die reden heeft J-Club dan ook gekozen voor de “all-in” formule.

Onze troef zit in de kleine dingen die wij tijdens uw verblijf in orde brengen. Zoals een vast poetsteam dat ervoor zorgt dat alle kamers en zalen steeds proper blijven of maaltijden op maat. Ons team staat steeds voor u en uw groep klaar.

En indien u dit wenst helpen wij u met het opstellen van activiteiten voor zowel educatieve- sportieve- als spelprojekten Onze huisanimator overloopt in samenspraak met u alle mogelijkheden om zo aan uw eisen te kunnen voldoen.

Ook tijdens het verblijf helpt onze huisanimator mee tijdens de uitgewerkte projecten. Reservaties, informatie of een simpele tip, maken het u een stuk makkelijker uw weg te vinden in onze streek.

Plopsaland of het Natuur Educatief Centrum zorgen bijvoorbeeld beide voor een onvergetelijke dag pret en zijn zeer dichtbij gelegen. Of een fietstocht in de gekende “Moeren”, wij zorgen voor de fietsen ook al bent u met een grote groep.

Bij ons geen wachtrijen aan de douches of toiletten, elke kamer heeft zijn eigen sanitaire voorzieningen. Iemand die zijn lakens is vergeten, geen nood , wij voorzien zo wie zo in alle bedlinnen (opgelet: geen badlinnen). Voor elke deelnemer en begeleider is er een volwaardig bed voorzien.

Verschillende polyvalente zalen zorgen voor een goed alternatief tijdens het regenweer.

Zijn er praktische of logistieke problemen, we zoeken graag met u naar een goede oplossing.

Zoals u kan merken, wij proberen uw verblijf als begeleider een stuk eenvoudiger te maken, zodat ook u zich als verantwoordelijke geen zorgen hoeft te maken.

Vraag een vrijblijvende offerte om een goed beeld te krijgen wat het verblijf u zal kosten en wat u hiervoor mag verwachten.